Tallinna Ülikool ja Audentes mängisid kaks võrdset geimi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile toimus naiste võrkpalli meistriliigas käesoleva hooaja teine mäng, milles läksid vastamisi Audentese SG/Noortekoondis ja Tallinna Ülikool. Kaks tasavägist geimi enda kasuks kallutanud ülikoolinaiskond saavutas lõpuks 3:0 paremuse. 

Noortekoondis kogus esimeses geimis 22 ja teises 24 punkti. Kolmandas geimis oli Tallinna Ülikool ülekaal selge, kui noortele loovutati vaid üheksa silma. Tavapäraselt kandis võitjate poolel suurimat rünnakukoormust Raili Kont-Kontson. kes panustas võitu üleplatsimängijana 16 punkti. Sylvia Tammerik lisas 10 ja Keiu Kasch 9 punkti. Silvia Pertens ja Karmen Reivik jõudsid Audentese SG/Noortekoondise ridades võrdselt 10 punktini. Tallinna Ülikooli võidu võtmeks kujunes edukas tegutsemine rünnakul, kui 45% üritustest lõppes punktivõiduga. Noortekoondise sama näitaja oli vaid 24%, vahendas volley.ee.

Naiste meistriliiga põhiturniiril peetakse kokku 10 kohtumist, millest järgmine TTÜ/Tradehouse`i ja Audentese SG/Noortekoondis vahel toimub 24. novembril. Lisaks lähevad arvesse Balti liigas peetavad Eesti klubide omavahelised mängud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles