Junior Mello - Ronaldinho ja Douglas Costa sõber Eesti tugevuselt neljandas liigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho Brasiilia jalgpallikoondise särgiga.
Ronaldinho Brasiilia jalgpallikoondise särgiga. Foto: SCANPIX

Kas teadsite, et Eesti tugevuselt neljandas jalgpalliliigas pallib brasiillane, kes käis Nõmme Kaljus testimas juba 2010. aastal, kelle lapse ristiisa on kuulus Sandro ja kes on peretuttav Ronaldinho endaga? Just selline mees on marceloliku juuksepahmakaga Junior Mello, kes naasis oktoobris Eestisse ja teeb praegu trenni Tallinn C.F.-is, mida tuleval hooajal ka esindama plaanib hakata, kirjutab Soccernet.ee.

Sel nädalal on see kõmuline klubi juba kahel korral uudisekünnise ületanud, kui nii Müncheni Bayerni mees Douglas Costa kui ka QPRi esindav Sandro neile videosõnumiga edu soovisid. Kuidas saab üks brasiillane tulla Eestisse, et sajaprotsendiliselt keskenduda tugevuselt neljandal liigatasandil mängimisele? «Ma tahan Tallinn C.F.-iga iga mängu võita ning mais-juunis vaatame agendiga, mis seisus ma olen.»

Kui kaitsva poolkaitsja positsioonil palliva mängumehe tasemest saame teada uuel aastal, siis värvi on ta Eesti jalgpalli juba toonud. Milline teine kohalikes liigades mängiv jalgpallur saaks öelda, et ta räägib igapäevaselt WhatsAppis Douglas Costaga ning on peretuttav Ronaldinhoga?

Loe pikemalt Soccernet.ee'st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles