Tarvas sai suurte raskustega koduliigas viimaks esimese võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksim Kovacevic.
Maksim Kovacevic. Foto: Riho Lüüs

Korvpalli Eesti meistriliigas sai lõpuks esimese võidu kirja seni neli mängu kaotanud Rakvere Tarvas, kes alistas kodus 74:72 TLÜ/Kalevi.

Poolaja punktiga kaotanud Rakvere pääses neljanda veerandaja alguseks 63:53 ette, kuid siis tegi TLÜ/Kalev omakorda 12:0 spurdi ja asus juhtima. Viimasel viiel minutil mängiti punkt-punkti-mängu, kuni Janari Jõesaare vabavisked ja Maksim Kovacevici korv Tarva 73:72 ette viisid. Viimase minuti jooksul tegid mõlemad meeskonnad korduvalt tehnilist praaki, kuni Kovacevic tabas seitse sekundit enne lõppu kahest vabaviskest ühe. Kalevi poolel pääses veel viskele Thomas Droney, kuid ei tabanud.

Tarvale tõi Roberts Stumbris 23 punkti ja võttis 9 lauapalli, visketabavusega hädas olnud Kovacevic lisas siiski 15 punkti. Jõesaar, Nemanja Maric ja Radomir Marojevic viskasid kõik 8 punkti. TLÜ/Kalevile tõi Johnny Berhanemeskel 19 punkti, Reimo Tamm lisas 13 ning nii Kaido Saks kui ka Janis Vahter 11 punkti. Paari nädala eest Rakverest lahkunud, kuid äsja Tarva ridadesse naasnud Reinis Strupovics viibis platsil 26 minutit ja viskas kuus punkti.

Seni Raplale, Tartule, Valgale ja Pärnule kaotanud Tarvas sai tabelisse koduliigas esimese võidu, TLÜ/Kalev aga kolme võidu kõrvale kolmanda kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles