Venelt kuus punkti, kuid Žalgiris sai Panathinaikoselt hirmsa sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene (keskel) Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai Siim-Sander Vene koduklubi Žalgiris 35-punktilise kaotuse, jäädes võõrsil 56:91 alla Ateena Panathinaikosele.

Kreeklased pääsesid juba esimese veerandajaga 14-punktilisse eduseisu ning aina kasvatasid seda. Erakordselt hästi tabas Panathinaikos kaugviskeid, sest 19 katsest läbis rõnga koguni 11 viset. Miroslav Raduljica arvele jäi 18 punkti, James Feldeine lisas 15 punkti. Žalgirisele tõi Ian Vougioukas 15 punkti ja võttis 17 lauapalli, Brock Motum lisas 10 punkti.

Vene pääses platsile alles teisel poolajal, kui mäng oli juba ammu tehtud. Lõpuks kogunes talle mänguaega pisut alla 14 minuti, selle ajaga kogus aktiivselt tegutsenud Vene kuus punkti. Kuuest kahepunktiviskest tabas ta kolm, mõlemad kaugvisked läksid mööda. Lisaks võttis Vene kolm lauapalli, andis kaks korvisöötu ja tegi ühe vaheltlõike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles