Saksamaa koondis ööbis Pariisi terrorirünnakute tõttu staadionil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa meeskond poseerimas enne eilset sõprusmängu Prantsusmaaga.
Saksamaa meeskond poseerimas enne eilset sõprusmängu Prantsusmaaga. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondis, kes oli eile Pariisis mängimas sõprusmängu Prantsusmaa rahvusmeeskonnaga, otsustas veeta öö Stade de France'i staadionil, sest Pariisi tabas mitu ohvriterohket terrorirünnakut.

Saksamaa ja Prantsusmaa koondised kohtusid eile Stade de France'i staadionil, kui Pariisi tabasid mitmed terrorirünnakud. Ühe rünnakuga kaasnenud plahvatusi oli kosta ka staadionile ning seal viibinud Prantsusmaa president Francois Hollande evakueeriti kiirelt.

Kuna rünnakuid oli Pariisis eile mitmeid ning neis hukkus üle saja inimese ja vigastada sai ligikaudu 200 inimest, kuulutati Prantsusmaal välja eriolukord. Seoses segaduse ja kaosega otsustas Saksamaa rahvusmeeskond, et nad ei hakka kohalikku hotelli minema, vaid veetsid öö Stade de France'i staadionihoone ruumides - seda kinnitati Saksamaa koondise ametlikul Twitteri kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles