Kehra sai Viljandi vastu viieväravalise eduseisu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi-Kehra.
Viljandi-Kehra. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste veerandfinaalseeria avakohtumises sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrsil 28:23 (14:12) jagu mullusest parimast Viljandi HC-st. 

Võitjate resultatiivseimad olid Marko Slastinovski 8 ja Kaupo Liiva 4 ning kaotajatel Ott Varik 7 ja Kristo Voika 4 tabamusega.

Kehra peatreener Indrek Lillsoo tunnistas, et viieväravaline edu ei ole kindlasti seis, millega võiks end kindlalt tunda. «Mäng oli väga närviline, aga seda oligi arvata, sest karikasarja avamatššid ongi sellised. Viieväravaline edu on selles mõttes hea, et see ei uinuta. Kuna teine mäng toimub alles kahe nädala pärast, siis edasipääseja saatus pole kindlasti otsustatud, sest selle ajaga võib jõudude vahekord muutuda,» rääkis Lillsoo.

Viljandi juhendaja Marko Koks tunnistas, et meeskond on hetkel raskes seisus. «Viieväravaline kaotus ei tähenda maailma lõppu, kuid arvestades seda, et teine mäng toimub Kehras, siis seis on meie jaoks raske. Seekord olime liimist lahti, kuna eksisime lihtsates olukordades, söötes palli viiel-kuuel korral niisama auti. Lisaks sellele tegi Kehra puurisuul hea partii Mikola Naum. Meil on pärast eurosarja raske olnud, Kehra aga alles alustab Challenge Cupi mänge ning seetõttu peabki nende vormikõver olema tõusuteel,» rääkis Koks.

Korduskohtumine peetakse 29. novembril algusega kell 16.30 Kehras. Detsembri alguses Viljandis toimuvale finaalturniirile pääseb kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles