Tarvas soovib Valga ameeriklasest tsentrit endale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva peatreener Andres Sõber
Tarva peatreener Andres Sõber Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber soovib enda rivistusse Valga meeskonna ameeriklasest keskmängijat Anthony Browni.


Väidetavalt on Sõber ja Valga klubi juhid sel teemal vestelnud ning Postimehe andmetel läheb üleminek Tarvale korralikult maksma peale alaliidule tasutava välismängija registreerimistasu soovib Valga saada Browni loovutamise eest kompensatsiooni.

Sõbra sõnul oli ta paar päeva tagasi lähedal keskmängija Richard Andersonist loobumisele, ent pärast pikka ja põhjalikku vestlust jättis Kanada passiga mehe Rakverre. Lisaks on Tarvas ka keskmängija Viljar Veski.

«See ei takista Browni toomist, saan neid kõiki kasutada,» märkis Sõber, kes andis mõista, et vahepeal meeskonna treeningutel osalenud mängujuht Sven Pugoneni liitumine ei pruugigi teoks saada. «Lõplikku otsust veel pole, langetan selle lähipäevil,» lisas ta.

Kuid miks soovib Valga oma parimast mängijast loobuda? Postimehe andmetel oli meeskonnal hooaja alguses probleeme palga maksmisega, kuid hiljuti suudeti võlgnevused likvideerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles