Prantsusmaa võrkpallurit võib ees oodata vanglakaristus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earvin N'Gapeth.
Earvin N'Gapeth. Foto: SCANPIX.

Tänavu Euroopa meistriks ja Maailmaliiga võitjaks kroonitud Prantsusmaa võrkpallimeeskonna nurgaründaja Earvin N'Gapeth võidakse saata trellide taha.

N'Gapeth tunnistati end süüdi Itaalias toimunud kolme kannatanuga liiklusavariis, kus üks ohvritest on raskes seisus. Alanud hooajal Modena klubis mängiv 24-aastane N'Gapeth põgenes õnnetuspaigalt, ei kutsunud politseid ega osutanud viga saanutele abi, vahendab Volley.ee.

Prantslast ähvardab mitu trahvi, mis halvimal juhul toob kaasa vanglakaristuse – sõltuvalt avarii läbi teinute tervislikust seisundist, kirjutab Gazzetta di Modena. Klubi otsustas uurimise lõpuni kõrvaldada N'Gapethi Itaalia tšempionaadilt ja Euroopa karikamängudelt. 

N'Gapethiga on pahandusi olnud ennegi. Möödunud hooajal läks ta tülli Venemaa superliigasse kuuluva Kemerovo Kuzbassi juhtidega ja lahkus Kuzbassist enne meistrivõistluste lõppu. Lisaks on ta ametivõimude uurimise alla sattunud Montpellier' ööklubi toimunud kakluse tõttu ning rongikontrolöri ründamise pärast Pariisis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles