Fury usub, et ühine saunakülastus aitab tal Klitško ka poksiringis alistada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Järgmisel laupäeval leiab aset suur profipoksi tiitlimatš, kui Düsseldorfis lähevad vastamisi Vladimir Klitško ja Tyson Fury. Enne duelli on Fury otsustanud kõvasti sõna võtta ning mees on mitmel puhul avaldanud arvamust, et eelseisva matši võidab just tema. Viimati leidis Fury, et talle annab eelise kunagine ühine saunakülastus.

Fury meenutas saates The Gloves Are Off, et omal ajal Austrias koos laagris olles suutis ta Klitško ühise saunaskäiguga ära kurnata.

«Ta teab, mis juhtus,» meenutas Fury. «Olin tema treeninglaagris Austrias. Olime seal koos saunas. Alguses oli inimesi rohkem, kuid lõpuks jäime sinna vaid kahekesi.»

«Olin selleks hetkeks pidanud poksiringis 12 või 13 matši ning olin seetõttu pidasin temaga vaimset heitlust. Olin valmis seal saunas surema. Pidasin lõpuks vastu 40 minutit,» lisas Fury. «Maailm saab (järgmisel nädalal) kõige värvikama ja karismaatilisema raskekaalupoksi valitseja pärast Muhammad Ali’d.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles