Mario Paiste Tarva nigelast algusest: mehi on viiest riigist ja lühikese ajaga pole lihtne löögirusikat tööle saada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Paiste (palliga).
Mario Paiste (palliga). Foto: Tairo Lutter

Veel kevadel andis Rakvere Tarvas võimsa lahingu praegu valitsevale Eesti meistrile poolfinaalseerias ning ootused sügiseks olid seega kindlasti kõrgemad, kui varem. Tänaseks on aga hooaja heitlik algus pannud nii mõnegi fänni küsima, et mis meeskonnas toimub. Klubi kodulehel räägiti sellest Tarva kapteni, teist aastat Rakveres mängiva Mario Paistega.

«Võrreldes varasemate hooaegadega oli võib-olla veidi suurem verevahetus. Eelmistel hooaegadel on omavahel tuttavaid mehi meeskonnas rohkem olnud ja teineteise mõistmine tuli sellepärast vähe kergemalt,» ütles Paiste.

«Nüüd on mehi viiest eri riigist ja pole nii kerge seda väikse ajaga ühtse löögirusikana tööle saada. Ma ei pabista väga, sest enamus kaotusi oleme saanud väga napilt ja selle võib üksteise mõistmise arvele kirjutada – meeskond vajab lihtsalt veidi rohkem aega. Potentsiaali on meeskonnal kõvasti,» lisas ta.

Loe siit kogu intervjuud Mario Paistega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles