Šokk-kaotuse saanud Rousey võib saada uue võimaluse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey (vasakul) ja Holly Holm.
Ronda Rousey (vasakul) ja Holly Holm. Foto: SCANPIX

MMA-võitleja Ronda Rousey kaotas eelmisel nädalal Austraalias ootamatult Holly Holmile teises raundis nokaudiga. Holmi sõnul võib kõne alla tulla ka kordusmatš.

«Kui ta tahab uuesti ringis vastamisi minna, siis tuleb see võimalus talle anda,» rääkis Holm ESPNile. «Asjad lihtsalt käivad niimoodi. Ka mina olen varasemalt väljakutsuja rollis olnud. Ka mind on nokauteeritud ja olen seejärel kordusmatši saanud (enne MMAga tegelema hakkamist oli Holm profipoksija). Vähemalt mina olin selle võimaluse üle õnnelik. Kui sa oled tõeline tšempion, siis sa annadki kordusmatšiks võimaluse.»

Kui kickpoksija ja profipoksijana on Holm saanud kirja ka kaotuseid, siis MMA-võitlejana on tal kirjas kümnest matšist kümme võitu. Rousey sai eelmisel nädalal 12 võidu kõrvale enda esimese kaotuse.

Rousey on pärast kaotust andnud teada, et ta võtab mõneks ajaks aja maha, kuid naaseb seejärel ringi. Praeguse seisuga võib Rousey arstide nõudel ringist eemale jääda kuueks kuuks, kuid tervisetestide head näitajad võivad seda aega ka lühendada.

Holly Holm võidetud meistrivööga. Foto:
Holly Holm võidetud meistrivööga. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles