EMilt pronksi võitnud judoka lõpetab karjääri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Künter Rothberg.
Künter Rothberg. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rothbergide judodünastia liige Künter Rothberg lõpetab 15 aastat kestnud tippsportlase karjääri. 5. detsembril toimuva klubide karikavõistluse raames toimub Rothbergi karjääri pidulik lõpetamine, kuid judohingega sportlane veel kimonot lõplikult varna ei riputa ning võistleb samal päeval Audentese SK võistkonna koosseisus, vahendab ERR Sport.

Künter Rothberg on sportlaskarjääri vältel võitnud seitse Eesti täiskasvanute meistritiitlit, neli MK-etapi medalit ning sportlasteed jääb kaunistama 2006. aasta EMi pronksmedal  kuni 66 kg kaalukategoorias. Eesti judole on antud medal eriti harukordne, kuna tavapäraselt on eestlased edukad olnud just raskekaaludes ja kergkaaludes on tiitlivõistluste medalid olnud harvad sähvatused. Lisaks EMi pronksmedalile, on Rothberg olnud neljal korral üheksandal kohal ning kaks korda napilt medalist ilma jäädes viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles