Steinberg soovitas Selveril Kreekasse kiivrid ja kilbid kaasa võtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Steinberg ründamas 
Saloniki Arise bloki vastu.
Sander Steinberg ründamas Saloniki Arise bloki vastu. Foto: Kreeka liiga

Komeedina Eesti võrkpallitaevasse tõusnud Saloniki PAOKi diagonaalründajale Sander Steinbergile jääb kolmapäevane Kreeka võrkpallimeistrivõistluste mäng sama linna rivaali Arisega pikaks ajaks meelde.



«Kohtumise algus viibis 25 minutit, sest pealtvaatajad loopisid Arise mängijaid kõikvõimalike asjadega: jääkuubikute, pudelite, müntide ja muu säärasega. Saime viis punkti mängida, kui sama asi kordus ning tuli paus teha. Kohtumist saatis trummipõrin ja fännide laul. Minu jaoks ennenägematu asi,» rääkis Steinberg.

PAOK võitis kohtumise 3:0 ja jätkab Ateena Panathinaikosega liidrikoha jagamist. Steinberg tõi 10 punkti, lüües 16 pallist maha 9. Nelja vooru järel tabelis 6. real asuv Aris kohtub neljapäeval Tallinnas CEV Cupi raames Eesti meistri Selveriga. Kordusmäng peetakse 23. kuupäeval Salonikis.

«Kui Arise kodusaalis samasugune atmosfäär on, tuleb Selveril kilbid ja kiivrid kaasa võtta,» ütles liiga punktitoojate edetabelis 11. kohale langenud Steinberg. «Arvan, et tegemist on võrdsete vastastega. Kui Selver hästi mängib, on Aris võidetav.»

Uskumatult kehvasti käis aga Eesti eelmise hooaja parima meesvõrkpalluri, VfB Friedrichshafeni pommitaja Oliver Venno käsi üleeilses Saksamaa liiga mängus Rottenburgi TVga. Tiitlikaitsja kirjutas tabelisse neljanda 3:0 võidu, kuid Venno lõi tosinast pallist maha kõigest kaks.

«Kehv päev oli. Ei oskagi seletada, mis juhtus. Natukene imelik oli olla. Treeneriga mul sel teemal pärast mängu juttu polnud,» ütles põhikoosseisu kuulunud ja kolmanda geimi keskel välja vahetatud Venno.

Steinbergi, Venno ja kogenud Argo Meresaare (Selver) kõrval saab koondise peatreener Avo Keel tuleva aasta EMi finaalturniiril diagonaalründajana arvestada ka Keith Pupartiga, kes Prantsuse klubis Rennes’i Etudiant tänavu just sel positsioonil enim mänginud on.

«Keith paneb võimsalt! Vennot ta veel üle ei mängi, kuid Meresaar on kindlalt selja taga,» uskus Puparti klubikaaslane Raimo Pajusalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles