Tartu Novembrijooksu võitis väga heasse vormi tõusnud Keio Kits

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits.
Keio Kits. Foto: Ardo Säks

21. novembril toimus Treenitus MTÜ eestvedamisel Tartu Jooksusarja kolmas ehk viimane etapp Novembrijooks, mis tõi +3 soojakraadi ja päikeselise ilmaga osalema 360 jooksjat-kõndijat.

5 km pikkusel jooksudistantsil eraldusid teistest Tartu keskmaajooksja Allar Lamp koos EMÜ spordiklubi esindaja Keio Kitsega. Üle poole distantsist jooksid mehed kõrvuti, kuid lõpuosas pidi Lamp tunnistama Kitse paremust.

Keio Kitse võiduajaks fikseeriti 15.17, mis on ühtlasi ka uueks rajarekordiks. 21 sekundiga kaotas talle Allar Lamp (15.38) ja kolmandaks platseerus Rauno Laumets ajaga 15.45.

Naiste üldarvestuses võidutses tartlanna Egle-Helene Ervin ajaga 18.42. Talle järgnesid Elery Zadonski (18.56) ja Moonika Pilli (19.06).

Tartu Jooksusarja arvestuses kordas eelmise aasta esikohta meestest Allar Lamp ja naistest oli võidukas Moonika Pilli. Jooksusari saab jätku ka järgmisel aastal: 09. aprillil Parkmetsa jooks, 20. august Suvejooks ja 19. novembril Novembrijooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles