Eesti koondise peatreener: olen enam-vähem rahul

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson ja Jaanus Levkoi
Merike Anderson ja Jaanus Levkoi Foto: Mihkel Maripuu

Eesti naiste korvpallikoondis kohtus eile 2017. aasta EM valikmängus Prantsusmaaga. Suurfavoriitidelt tuli vastu võtta aga kindel 41:69 kaotus.

«Ma polegi varem kunagi näinud, et Eesti naised niimoodi kaitses mängiks, mitte kunagi varem,» kiitis Eesti koondise peatreener Jaanus Levkoi oma hoolealuseid Basket.ee vahendusel. «Esimese poolaja laua kaotasime suurelt. Aga miks kaotasime? Sest omasid viskeid ei pannud sisse.»

«Mängida maailma ühe tippvõistkonna vastu - see on suurepärane kogemus,» lisas peatreener. «Ma olen naistega enam-vähem rahul. Rünnaku osas tuleb nüüd video põhjal analüüs teha.»

«Võitlesime 40 minutit,» lausus peatreeneriga pressikonverentsil käinud Mailis Pokk. «Me ju teadsime, kes meil on vastas. Raske oli, kuid alla me ei andnud. Jõudude vahekord oli mõistagi selge, aga alguses eksisime liiga palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles