Video: vaata Eesti jalgpallimeistrivõistluste lõppenud hooaja kõige ilusamat väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Romani (vasakul) kauglöök Tammeka väravasse tunnistati lõppenud Eesti jalgpalli Premium liiga ilusaimaks tabamuseks. Pildil patsutab Raido Roman oma nooremat võistkonnakaaslast Roger Teorit.
Raido Romani (vasakul) kauglöök Tammeka väravasse tunnistati lõppenud Eesti jalgpalli Premium liiga ilusaimaks tabamuseks. Pildil patsutab Raido Roman oma nooremat võistkonnakaaslast Roger Teorit. Foto: Marko Saarm

Eesti Jalgpalli Liit koostöös Postimehega korraldasid hääletuse, selgitamaks välja Premium liiga aasta ilusaim värav. Võidu viis sel aastal koju Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi poolkaitsja Raido Roman, kelle poolt hääletas 868 inimest 1806st ehk 48,1 %.

Raido Romani võidutabamus sündis 11. septembril kodumängul Tartu JK Tammeka vastu. Kohtumine Tuleviku ja Tartu Tammeka vahel oli 2:2 viigis, kui vahetusest sekkus väljakule Roman. Viis minutit hiljem võttis mees palli peaga endale ette ja virutas mänguvahendi otse õhust tartlaste värava tagumisse ristnurka. Viljandi võitis Romani tabamusest 3:2. Värava löömise järel pälvis Romani tabamus tähelepanu paljudes välismaistes jalgpalliportaalides.

Märtsist novembrini selgitati igas kuu välja võitja, kes pääses finaali. Lisaks kuu võitjatele pääsesid finaali ka kolm parimat teist kohta. Nii selgusid seitse finalisti ja neile lisandusid kolm parimate teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles