Salumäe vastus Fostile: vastutan vaid siis, kui järgitakse minu treeningplaani

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Salumäe
Jane Salumäe Foto: Jarek Jõepera / SL Õhtuleht

Maratoonar Roman Fosti teatas eile Facebooki vahendusel, et lõpetas koostöö oma Hispaanias elava treeneri Jane Salumäega. Täna vihjas Salumäe sotsiaalmeedias tehtud postituses sellele, et loobus koostööst, kuna Fosti ei järginud tema treeningplaane.

«Tänan Romani võimaluse eest arendada ennast treenerina ning viia lühikese ajaga sportlane kolmedele tiitlivõistlustele Rio olümpiani välja. Meie koostöö oli tulemuslik vahemaast sõltumata,» kirjutas Salumäe. «Paraku saan ma vastutada tulemuste eest vaid siis, kui järgitakse minu treeningplaane, seega loobusin. Igal juhul soovin oma õpilasele siiralt edu ja rõõmustan tema võitude üle!»

Fosti eilne postitus viitas sellele, et koostöö sai lõpu treeneri ja õpilase vahel olnud pika vahemaa tõttu. «Tänan treenerit Jane Salumäed kolme aastase koostöö eest! Jõudsime harrastaja tasemelt tiitlivõistlustele. See tee pole olnud lihtne, kuid kahjuks kaugjuhtimise teel edasine koostöö ei ole minu jaoks efektiivne,» kirjutas Fosti.

Tänavu suvel toimunud Pekingi MMil sai Fosti 20. koha ning teenis ka Rio olümpiapileti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles