Probleemid lumega ja uute kombinesoonide saabumisega

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves 

Kristjan Ilves ja Tambet Pikkor hooajaeelsel pressikonverentsil asju arutamas.
Kristjan Ilves Kristjan Ilves ja Tambet Pikkor hooajaeelsel pressikonverentsil asju arutamas. Foto: Liis Treimann

Kahevõistlejad valmistuvad nädalavahetusel Soomes Rukal peetavaks MK-sarja avalöögiks talviselt lumistes tingimustes, kuid samas ka probleemidega maadeldes. Eestlased pole avavõistluse eel suutnud kohaneda looduslikul lumel hüppamisega, lisaks tõmbab emotsioone alla teadmine, et uued hüppekombinesoonid ei jõua ilmselt võistluse ajaks kohale.

«Poisid on saanud korralikult harjutada, esmaspäeval ja teisipäeval oli veel piisavalt võimalusi hüppemäega kohaneda, kuid lumel hüppamisega pole nad sina peale saanud,» rääkis treener Tambet Pikkor, kes koordineerib küll kogu koondise tegevust, kuid treenerina vastutab koondise pesamuna Kristjan Ilvese ettevalmistuse eest. Teine MK-sarja avaetapil osalev eestlane Karl-August Tiirmaa treenib peamiselt koos Soome koondisega. Paraku kimbutab ebakindlus hüppemäel mõlemat eestlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles