Piiroja SOS-lasteküla hea tahte saadik

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja mängib SOS-lasteküla lastega jalgpalli ja veedab nendega ka niisama lõbusalt aega.
Raio Piiroja mängib SOS-lasteküla lastega jalgpalli ja veedab nendega ka niisama lõbusalt aega. Foto: Erakogu

2004. aastal valiti Eesti jalgpallikoondislane Raio Piir­oja SOS-lasteküla hea tahte saadikuks. «Vanemateta lastele on eriti tähtis, et nendega tegeldakse. Ning nad mäletavad, kuidas Raio nendega igas asendis – seljas, süles, kukil, külili – pildile on nõustunud jääma,» põhjendas SOS- lasteküla esindaja Sven Kreek toona valikut.


Piiroja on sarnaselt Šmigun-Vähiga igal aastal vähemalt korra Keila SOS-lastekülas käinud. «Mängime palli ja räägime juttu. Mul on väga hea tunne, kui saan kellelegi heameelt valmistada,» rääkis Piir­oja, kelle rahvuskoondise kohtumistel on samuti lastekülalapsed vaatamas ja pöialt hoidmas käinud. «Pärast teeme koos pilte ja kõik on rõõmsad!»

Jalgpallimaailmas on teisigi tuntud pallureid, kes sarnaste projektidega seotud. Soomes on samasugune saadik Jari Litmanen, Hollandis Ruud van Nistelrooy ja Prantsusmaal Laurent Blanc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles