Tallinnas toimub kõrgetasemeline rahvusvaheline tantsuvõistlus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline tantsuvõistlus Tallinn Open 2015.
Rahvusvaheline tantsuvõistlus Tallinn Open 2015. Foto: Tallinn Open

Sel nädalavahetusel 28.-29. novembril toimub Tallinnas Saku Suurhallis WDSF Tallinn Open - rahvusvaheline võistlustantsu võistlus.

Kahe päeva jooksul on võistlustantsu võimalik nautida kogu oma täies hiilguses. Toimub karikaetapp nii standardtantsudes kui ka Ladina-Ameerika tantsudes. Üle terve maailma on kokku tulnud 635 tantsupaari kõikides vanusegruppides. Võistlusel osaleb ka täiskasvanute maailmameistri hõbe ning on võimalik tantsimas näha ka meie enda noori maailmameistreid – Madis Abel ja Aleksandra Galkina. Võistlust hindavad 27 kohtuniku üheksateistkümnest eri riigist.

«Antud võistlus on Eesti tantsuspordi jaoks ääretult oluline, kuna rahvusvahelisi võistlusi siin tihti ei toimu. Enamasti on Eesti võistlused kinnised, seetõttu on Tallinn Open samm edasi, muutes Eestit rahvusvahelisemaks tantsumaaks,» kommenteeris maailmameister Madis Abel ning lisas, et kodupubliku ees on alati meeldiv võistelda. Sooja publiku toetus annab palju juurde ning lisaks, kuna võistlus toimub Eestis, saavad kõik sõbrad ja tuttavad tulla kaasa elama.

«Nii suuri võistlusi võistlustantsus naljalt Eestis ei korraldata. Oleme võistluse korraldamisega väga palju vaeva näinud. Meeldiv on näha, et võistluse vastu tuntakse huvi ka rahvusvahelisel tasandil ning tantsupaare on võistlema tulnud nii Euroopast kui ka väljas poolt. See teeb ainult rõõmu ning tõestab veelgi, et võistluse korraldamine on olnud asja eest!» lausus võistluse peakorraldaja Eve End.

Rahvusvaheline tantsuvõistlus Eesti ei ole just igapäevane näht ning kindlasti tasub suurejoonelist võistlus oma silmaga vaatama tulla. Eesootav võistlus tuleb kindlasti põnev ning pealtvaatajatel igav ei hakka, kuna võistlustants on ääretult graatsiline ning kaunis spordiala, mida jälgida. Võistlusest võtavad osa maailma tipud ning nende vahelist võistlust on kindlasti põnev jälgida. See on võimalus näha meie oma maailmameistreid ning neile kaasa elada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles