Andre Pärna lahkumismänguks tuleb kokku tõeline legendide paraad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Pärn aastal 2000
Andre Pärn aastal 2000 Foto: Toomas Huik

Tänavuse aasta lõpus peetakse endise Eesti koondise korvpalluri Andre Pärna lahkumismäng. 27. detsembril tulevad Rapla Sadolini spordihoones kell 16 platsile Pärna hüüdnimest inspireeritud N-Team ja Rapla Avise meeskond.

Viimased neli hooaega Raplas mänginud Pärn paneb välja meeskonna mängijatest, kellega ta ühesuguseid meeskonnasärke on kandnud. Raplas astuvad väljakule legendide staatuses Aivar Kuusmaa, Gert Kullamäe, Martin Müürsepp ja Rauno Pehka.

Neid toetavad Meistriliiga tegevmängijad Gert Dorbek, Tanel Sokk, Rait-Riivo Laane ja Valmo Kriisa ning lähedased sõbrad Raido Ringmets, Ando Tagamets, Gregor Ilves ja Heigo Erm.

Pealtvaatajatele pakuvad peale praeguste ja endiste korvpallurite meelelahutust Getter Jaani ja korvpalliga sina peal olev Genka. Mängu kommenteerib Kalev Kruus. Õhtut juhivad Summer ja Priit Allas.

Uksed Sadolin Spordihoones avatakse kell 15, pääse maksab kaks eurot. Alla 15-aastased ja pensionärid pääsevad saali tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles