Endine tippujuja Indrek Sei Tartu õnnetustest: täiesti uskumatu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus peetud ujumisvõistlustel Aura Open juhtus 28. ja 29. npovembril noorte ujujatega kaks rasket õnnetust. Pildil hüppeplatvormid «2» ja «3», millel õnnetused juhtusid.
Tartus peetud ujumisvõistlustel Aura Open juhtus 28. ja 29. npovembril noorte ujujatega kaks rasket õnnetust. Pildil hüppeplatvormid «2» ja «3», millel õnnetused juhtusid. Foto: Margus Ansu

Läinud nädalavahetusel juhtus Tartus Aura veekeskuses ujumisvõistluse Aura Open raames kaks kahetsusväärset õnnetust, kus üks noorsportlane jäi sõrmeotsast ilma, teise ujuja sõrmeots õnnestus meedikutel päästa. Endine tippujuja Indrek Sei ütles ETV saates «Ringvaade», et tegu on täiesti uskumatute õnnetustega.

«Ma ei oska ühtegi loogilist seletust neile välja mõelda, samuti pole ma midagi sellist varem kohanud,» märkis Sei, vahendas ERRi spordiportaal.

Ta tunnistas, et on oma sportlaskarjääri jooksul hüpanud vette samasugustelt pukkidelt.

«Ilmselt olid puki katted deformeerunud,» arvas Sei, lisades, et need olid vanad või valesti paigaldatud, kuid lõpuks peab kõigele andma vastuse ekspertiis.

Loe lisaks:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles