Spordimaailma kõige ohtlikuma naise kaotus võib tekitada tõsiseid probleeme

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey (pikali) on Holly Holmi poolt nokauteeritud.
Ronda Rousey (pikali) on Holly Holmi poolt nokauteeritud. Foto: SCANPIX

Spordimaailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud MMA-võitleja Ronda Rousey sai 15. novembril ootamatu kaotuse, kui ta jäi Melbourne’is alla Holly Holmile. Nüüd kardetakse, et see kaotus tähendab MMA jaoks tõsist tagasilööki.

Rousey on olnud juba mitmeid aastaid kõige kuulsam MMAga tegelev naine, viimasel aastal on teda peetud aga üldse kõige kuulsamaks MMA-võitlejaks maailmas. Praegu ei ole teada, millal võiks Rousey uuesti ringi naasta, kirjutab New York Post.

Endine MMA-võitleja ja nüüdne saatejuht Brendan Schaub kardab, et Rousey kaotus võib anda alale tõsise tagasilöögi, kuna iga ala vajab tähelepanu püüdmiseks suuri staare.

«Asja võib vaadata erinevate nurkade alt, kuid tema tegi naiste MMA kuulsaks. Ta on superstaar. Keegi teine ei suuda niimoodi publikut võluda nagu tema,» rääkis Schaub.

«Holly Holmil ei ole sellist isikupära, mis aitaks tal ala massidesse viia. Mitte keegi teine ei ole teinud ala jaoks nii palju nagu Ronda Rousey,» lisas Schaub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles