Kanadas raskelt kukkunud Eesti uisukrossisõitja läheb Austriasse medaliplaaniga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Taru.
Mark Taru. Foto: Liis Treimann

Eesti uisukrossisõitja Mark Taru alustas möödunud nädalavahetusel uut hooaega, kui sai Kanadas toimunud Red Bull Crashed Ice võistlusel raske kukkumise kiuste 12. koha. Pärast hooaja avaetappi ootab järgmisena ees Riders Cup, kust Taru loodab õla tervenemise korral medali võita.

«Reede hommikuses trennis vigastasin vasakut õlga ja põlve päris raskelt. Valmistusin hüppeks kuidagi hooletult, mistõttu hakkas tasakaal vibama – kaotasin kontrolli ning lendasin õlg ees hüppekasse. Ma ei tahtnud, et võistlus seal lõppeks – arst teipis õla, võtsin valuvaigisteid ning läksin ajasõitu tegema, kus sain 51. koha,» kirjutas Taru oma blogis, kuidas ta kukkumisest hoolimata finaalidesse pääses ja seal oma senise parima etapitulemuse ehk 12. koha sai.

«Eile (esmaspäeva- toim.) õhtul jõudsin koju ning katsun nüüd õla korda saada, et kahe nädala pärast Riders Cupi esimeselt etapilt Austrias medal koju tuua,» lisas Taru tulevikku vaatavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles