Avo Keel Pärnu esitustest: pean enda poole vaatama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi liider Hindrek Pulk.
Pärnu võrkpalliklubi liider Hindrek Pulk. Foto: Ardi Truija

VÕRKPALL. Pärnu Võrkpalliklubi kaotas eile õhtul CEV Challenge Cupi sarja 1/16-finaalis Ungari 15-kordsele meistrile Kaposvári Finole 1:3.

Avageimi võitis Pärnu tasavägise lõpu järel 26:24. Teine geim oli samuti võrdsete heitlus: seisult 20:18 Kaposvari kasuks jõudsid pärnakad veel punkti kaugusele 22:23, ent geimi võitis Ungari klubi 25:23. Sama skooriga võitis Kaposvar ka kolmanda geimi. Neljandas geimis jäid pärnakad 5:11 kaotusseisu ja vahe püsis. Siiski suudeti veel jõuda seisuni 19:21, ent geim kuulus Kaposvarile 25:21 ja mäng seega ungarlastele 3:1.

Peatreener Avo Keel ütles, et kaotuse peamine põhjus oli liigne vigade arv. «Esimesed kolm geimi väänasime teineteist korralikult. Oli selline mäng, kus statistliiselt olime justkui isegi veidi vastaset paremad, määravaks said rünnakuvead,» sõnas Keel. «Kaitses saame kätte pallid, aga efektiivsuses kaotame 10 %. Ja servivead samuti, 20 serviviga on palju. Samas vastased lõid meile 8 ässa (Pärnu enda statistka järgi, ametlikus statistikas läks ungarlastele kirja koguni 12 ässa – M.G),» rääkis juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles