Piltuudis: peaministril käisid külas parimad motosportlased

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta parimad motosportlased käisid külas peaminister Taavi Rõivasel
Aasta parimad motosportlased käisid külas peaminister Taavi Rõivasel Foto: Rauno Kais

Eile väisasid Stenbocki maja selle aasta Eesti parimad motosportlased, kes kohtusid peaminister Taavi Rõivasega. 

Delegatsiooni juht, Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni (EMF) president Andre Sepp, tutvustas peaministrile Eesti motospordi hetkeseisu ja lõppenud hooaja parimaid saavutusi. Lisaks käsitleti ka Eesti motospordi tulevikuplaane, kus EMFi nõukogu liige Lauri Roosiorg rääkis Lange motokeskuse arengutest, kus põhirõhk on 2017. aasta juunioride motokrossi maailmameistrivõistlustel. 

Peaminister omakord tutvustas delegatsioonile, kuhu kuulusid Eesti aasta motosportlane Aigar Leok, parim naissportlane Keity Meier ja tema treener Ilmar Kald, parim noorsportlane Hannes Soomer, esimese Põhjamaade naisena FIM karikavõistlused poodiumil lõpetanud Anastassia Kovalenko, Rahvuste krossil neljanda koha saanud Tanel Leok, Harri Kullas ja Priit Rätsep ning EMFi nõukogu liikmed Ain Kuusik, Ivar Kiil ja Lauri Roosiorg ning EMFi peasekretär Helen Urbanik, Stenbocki maja ning hiljem vesteldi vabas vormis sõitjate ja EMFi liikmetega erinevatel Eesti motosporti käsitlevatel teemadel.

Peale peaministriga kohtumist viis Andre Sepp, kes on ühtlasi Eesti Riigikogu liige, külalised ka Pika Hermanni torni ja Riigikogu istungisaali, kus tutvustas nii torni ajalugu kui ka Riigikogu igapäevaeluolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles