Video: eestlane jahib jetisõidu maailmakarikal poodiumikohta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Männi.
Marten Männi. Foto: Erakogu

Maailma parimad jetisõitjad lõpetavad hooaja eeloleval nädalavahetusel Taimaal.  Traditsiooniline maailmakarikas Kings Cup on sihikule võetud ka Marten Männil, kes oktoobrikuus tõi Ameerika Ühendriikides toimunud maailmameistrivõistlustelt koju kolm medalit.

Juuniorideklassi maailmameister jõudis seal esmakordselt poodiumile ka meestega konkureerides, tasuks hõbemedal. Jõulukuu esimesel nädalavahetusel maailmakarikavõistlustel võetakse sihikule kaks starti just täiskasvanute klassis.

Varasema kolme aasta sama võistluse juunioride arvestuse võitja on suurvõistluse eel enesekindel. «See on peale MM-i tugevuselt teine tiitlivõistlus, mis toimub igal aastal,» rääkis Marten Männi. «Seal on kõvades klassides suured rahalised auhinnad. Seega tõotab kohale tulla väga palju võistlejaid.»

Kui sa oled juunioride klassi maailmameister ja meeste ka klassis teiseks tulnud, siis Sind tahab ju igaüks kindlasti võita? «Eks me näe, mis need tailased arvavad. Paljud neist MM-il ei startinud, aga ma arvan, et nad teavad mind juba eelmisest aastast ja tahavad kindlasti võita,» vastas Männi.

USA-s toimunud MM-il oli stardis üle 50 riigi esindaja ning vähemalt samapalju on oodata starti ka Taimaal. Pattaya Beachil toimuv suurvõistlus Kings Cup on tähelepanu keskmes 4.-6. detsembrini. Marten Männi teeb kaasa Ski Jet Limited ja Open klassides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles