EMil seitsmenda koha saanud Liivamägi: jään ujumise ja kohaga rahule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Liivamägi.
Martin Liivamägi. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

Ujumise lühiraja Euroopa meistrivõistlustel 200 meetri rinnuliujumises seitsmenda koha saanud Martin Liivamägi jäi oma tänase esitusega rahule.

Liivamägi ujus eelujumises välja aja 2.06,46, millega püstitas uue Eesti rekordi. Finaalis jäi Liivamägi tulemuseks 2.06,93, mis andis seitsmenda koha.

«Aeg oleks võinud olla veidike parem, aga koha mõttes ei mänginud see enam mingit rolli. Minu jaoks on tegemist eneseületusega, sest pigem oli 200 meetri rinnuliujumise eesmärgiks end lahti ujuda. Finaalis ei osanudki ma end kuhugi väga paigutada,» lisas Liivamägi, kelle sõnul ei mängi EMil kaasa asjaolu, et ta juba kaks päeva on näidanud häid tulemusi ja jõudnud poolfinaali ning finaali.

«Igasse starti minnes algab mäng uuesti. Jah, pärast tänast finaali oli mahaujumine võib-olla raskem, aga homme on jälle uus päev ja kõik hakkab uuesti pihta,» lisas Liivamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles