Postimehe otsepilt: Põlva Serviti jõudis oodatult esimesena karikafinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimub Viljandis Eesti käsipallikarikavõistluste finaalturniir, kus esimeses poolfinaalis olid vastamisi Põlva serviti ja Põlva Tarbijate Ühistu. Soosik Serviti võitis oodatult 40:31 ja jõudis esimesena finaali. Võitjate parimana viskasid Andreas Rikken, Tõnu Jõks, Raiko Rudissaar, Henri Sillaste ja Andrii Ternovõi kõik viis väravat, Tarbijate Ühistu parim oli 8 väravaga Sergei Ljubtšenko. Teises poolfinaalis kohtuvad kell 20.00 Põlva Tun/Man ja HC Kehra Horizon/Pulp&Paper. Postimees näitab mängu otsepildis.

Enne mängu:

Serviti jõudis nelja parema hulka võitudega HC Viimsi/Tööriistamarketi ja esiliigaklubi Tartu Ülikool/Glassdrive’i üle. Esiliigas osalev Põlva TÜ kukutas konkurentsist samal tasemel mängiva HC Kehra/Primendi ning seejärel Aruküla SK.

Kuna Põlva TÜ puhul on tegemist Serviti duubelmeeskonnaga, siis mõlemat tiimi juhendab Kalmer Musting. Poolfinaalis kavatseb ta istuda noorte treeneripingil. «Mina pean noori toetama, Servitit kamandab selles mängus Rein Suvi,» ütles Musting. «Põlva TÜ on enamalt jaolt koostatud 15-19 aastastest mängijatest ja seega on jõudude vahekord kindlalt Serviti kasuks. Loodetavasti annab TÜ nimekale konkurendile kõva lahingu, mis lisaks poistele tulevikuks motivatsiooni. Serviti eesmärgiks on aga võimalikult väikese jõukuluga finaali jõudmine.»

Postimees.ee näitab kohtumisest otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles