Manchester United jäi enne tähtsaid mänge kaptenist ilma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (vasakul).
Wayne Rooney (vasakul). Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kapten Wayne Rooney peab jätma vigastuse tõttu kindlasti vahele homse liigakohtumise West Ham Unitediga, ilmselt ei saa ründaja aga koduklubi aidata ka ülitähtsas Meistrite liiga kohtumises Wolfsburgiga.

Rooney vigastas viimases liigamängus Leicesteriga hüppeliigest ning pole traumast siiani paranenud. Koduliigas kolmandat kohta hoidev ning liidrile Manchester Cityle punktiga kaotav United mängib Wolfsburgiga võõrsil teisipäeval ning tõenäoliselt vajatakse alagrupist edasipääsu tagamiseks võitu.

Enne viimast alagrupivooru on Wolfsburg 9 punktiga liider ja Unitedil on teisena 8 punkti, ent PSV Eindhoven on kolmandana kogunud 7 punkti ning kui hollandlased peaksid viimases voorus kodus võitma grupi viimast meeskonda Moskva CSKAd, aitaks Unitedi edasi vaid võit Wolfsburgi üle. Kui United Wolfsburgile kaotab, piisaks Eindhovenile nende edestamiseks isegi viigist, sest omavahelistes mängudes kuulub paremus hollandlastele.

Rooney on sel hooajal olnu erakordselt kehvas vormis, sest 12 liigamänguga on ta löönud vaid kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles