Laskesuusakoondise treener: naiste arvestuses oleme paremad kui eelmisel aastal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamine.
Laskesuusatamine. Foto: SCANPIX

Östersundis toimunud naiste laskesuusatamise 7,5 km distantsil võidutses täna Gabriela Soukalova, eestlannadest sai parima koha Kadri Lehtla, kes oli 62. Koondise funktsionaalse ettevalmistuse treener Kalmer Tramm tõi esile, et kindlasti on positiivne see, et rahvuste karika arvestuses on meie naised paremal kohal kui eelmisel aastal. 

Oma elu esimese MK kaasa teinud juunior Meril Beilmann tegi meie naistest kõige parema laskmise ning lahkus mõlemast tiirust puhaste paberitega (0+0). Finišiaeg 23.03,8 andis lõpptulemuseks 84. koha, kaotus võitjale +3.17,6. Johanna Talihärm lõpetas sprindidistantsi ajaga 23.47,3 olles tiirudes teinud kokku kolm möödalasku (1+2), tulemuseks 92. koht, kaotus võitjale +4.01,1.

«Naiste arvestuses oleme kindlasti paremad kui eelmisel aastal. Kui esimesest maailmakarika etapist tervikuna rääkida, siis tasub kindlasti esile tuua Merili laskmisalast võimekust. Individuaaldistantsi kolm esimest nulliringi ning tänane täiesti puhas laskmine – see on väga oluline,» rääkis võistluse järel koondise treener Tramm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles