Martin Liivamägi: üks mu karjääri paremaid EM-võistluseid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Liivamägi.
Martin Liivamägi. Foto: Tairo Lutter

Ujumise lühiraja Euroopa meistrivõistlustel jõudis meeste 100 meetri kompleksujumise poolfinaali Martin Liivamägi, kes jäi oma ujumises viiendaks ning seega finaali ei jõudnud.

«Väga stabiilsed ujumised, võib-olla üks kümnendik läks mul selilist rinnuli pöördesse kaduma, aga see mind täna finaali poleks viinud. Esimesed kaks on hirmkõvad, aga kohad 3-10 on ikka suht tihedalt koos, tegijamatel õnnestuvad väiksed detailid paremini ja sealt see vahe tuleb,» rääkis Liivamägi.

«Olen rahul, et suutsin kaks oma rekordit kordavat ujumist järjest teha, ainult 1 ja 2 sajandikku jäi puudu. Üldse olid väga stabiilsed sooritused mul siin, üks mu karjääri parimaid EM-e. See annab usku jätkata selle hooaja põhieesmärgi poole pikas basseinis. Siia tulles olid ootused kompleksi osas pisut kõvemad ja see 200 selliselt ei õnnestunud nagu tahtsin, aga üldpilt on hea, kõik ujumised ikkagi 11 sisse,» lisas Liivamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles