Eesti tulevikulootus jõudis mainekal rahvusvahelisel tenniseturniiril poolfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisereket. Pilt on illustratiivne.
Tennisereket. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eesti parimad noortennisistid võistlesid mainekal turniiril Eddie Herr, mis on aastate jooksul olnud hüppelauaks sellistele maailmanimedele nagu Roger Federer, Maria Šarapova, Andy Roddick, David Nalbandian, Jelena Jankovic, Ana Ivanovic jpt. Eesti noorte parimana jõudis Saara Orav jõudis U14 vanuseklassis poolfinaali.

Orav võitis teises ringis turniiril esimest asetust omanud argentiinlanna Maia Haumulleri kahes setis tulemusega 6:3, 7:5. Seejärel pidas kaks rasket otsustava setiga mängu: 16 parema hulgas võitis ta Iisraeli neiut Darya Shvartsmanni 4:6, 6:3, 6:3 ja veerandfinaalis rumeenlannat Carmen-Roxana Manud tulemusega 4:6, 6:3, 7:5, vahendas tennis.ee.

Poolfinaalis kohtus Orav ameeriklanna Margaryta Biolkiniga. Paraku turniiri võidu nimel Orav mängida ei saanud, sest Biolkin võitis kohtumise 6:4, 6:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles