Spordimaailma kõige ohtlikuma naise vigastused osutusid kardetust tõsisemaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey (vasakul) ja Holly Holm.
Ronda Rousey (vasakul) ja Holly Holm. Foto: SCANPIX

Spordimaailma kõige ohtlikumaks naiseks tituleeritud MMA-võitleja Ronda Rousey sai 15. novembril ootamatu kaotuse, kui ta jäi Melbourne’is alla Holly Holmile. Kuigi UFC-võitlussarja president Dana White teatas hiljuti, et Rousey ja Holm lähevad taas omavahel vastamisi, siis lähemal ajal see toimuda ei saa.

«Läheb kolm kuni kuus kuud aega, kuni ma saan uuesti õuna süüa, mis siis veel löökide vastuvõtmisest rääkida,» ütles Rousey ESPNile. 28-aastane Rousey sai matšis Holmiga tõsisesid näovigastusi ja viidi pärast heitlust isegi haiglasse. Siiski kinnitas ameeriklanna, et pärast tervenemist loodab ta oma kaalukategooria tiitli tagasi võtta.

Samal ajal naudib Holm tähesära. Pühapäeval korraldati tema kodulinnas Albuquerque'is paraad, kus teda tervitas 20 000 inimest. New Mexico osariigis kuulutati 6. detsember Holly Holmi päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles