Kreegi koduklubi saavutas hooaja parima võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpalluri Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley teenis Meistrite liigas teise järjestikuse võidu, saavutades koduseinte toetusel suurepärase 3:2 võidu liiga ühe soosiku Moskva Dünamo üle.  

Pariisi terrorirünnakute tõttu edasilükatud mängus jäi Pariisi esindus geimidega 1:2 kaotusseisus, kuid suutis lõpuks võtta magusa 3:2 (27, -15, -27, 28, 12) võidu. Ardo Kreek aitas võitjaid 7 punktiga. Eesti koondise temporündaja realiseeris 13-st tõstest 6 (46%) ja lisas 1 blokipunkti. Pluss-miinus arvestuses jäi eestlane siiski ühe silmaga miinusesse, sest rünnakul tuli kolm- ja servil viis eksimust, vahendas volley.ee.

Kolme vooru järel juhib B-gruppi Oliver Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi, kes on kogunud täisedu kuus punkti. Pariisil on koos 5 ja Dünamol 4 silma. Grupi neljas liige Friedrichshafen punktiarvet veel avanud ei ole. Nii Ankara kui Moskva meeskond on pidanud vaid kaks mängu, sest omavaheline vastasseis on riikidevaheliste keeruliste suhete tõttu edasi lükatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles