Pärnu marssis kindlalt karikafinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Tänavuste meeste võrkpallikarikavõistluste esimene finalist on Pärnu Võrkpalliklubi, kes alistas Järvamaa meeskonna ka korduskohtumises 3:0 (25:7, 25:15, 25:21). Mänguks läks täna vaid kolmandas geimis, kui Pärnu oli juba edasipääsu kindlustanud, vahendab volley.ee.

Viimaseks jäänud geimis suutis Järvamaa pärnakatega ühte sammu astuda seisuni 18:18, sealt lõpetas kodumeeskond matši 7:3 spurdiga. Kaheksast Kesk-Eesti meeskonna ridades platsil käinud palluritest jäi ainsana plussi Virko Vantsi, kelle saldoks oli pluss seitse. Kogu võistkonna näitaja oli -22. Rünnakuid lõpetas Järvamaa 32,3-protsendiliselt (Pärnu 56,4), blokipunkte teeniti kaks, Pärnu 13. 

Suvepealinna meeskonna edukaim oli võistkonna kapten Andrus Raadik 11 punktiga. Võitjate poolel ei käinud täna ainsana platsil temporündaja Tamar Nassar.

Eesti karikavõitjad selguvad Pärnus 26. detsembril. Kes on kodusaalis mängiva Pärnu Võrkpalliklubi vastaseks, selgub homme, kui Tartus lähevad vastamisi kohalik Bigbank ja Rakvere Võrkpalliklubi. Avamängus oli Lääne-Virumaa meeskond parem 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles