Välbe kutsub ka Eesti hooldemehi Venemaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Määrdemeister Urmas Välbe
Määrdemeister Urmas Välbe Foto: Raigo Pajula

Venemaa suusakoondise president Jelena Välbe avaldas intervjuus Eesti Päevalehele, et juhul kui Mati Alaver asuks Venemaa koondise peatreeneriks, palgataks Eestist ka kaks-kolm hooldemeest, eesotsas tema eksabikaasa Urmas Välbega.

Alaver pole Venemaa suusakoondisele veel oma vastust andnud. Ta on varasemalt korduvalt kinnitanud, et enne Holmenkolleni MMi lõppu ei võeta teemat uuesti arutlusele.

Välbe teatas paar kuud tagasi, et Venemaa suusakoondise esimeseks peatreenerikandidaadiks on Alaver. Tema suurimaks plussiks olevat keelebarjääri puudumine ning rikkalikud kogemused.

Paljuski pidavat Alaver jätkamine eestlaste juures sõltuma järelkasvukoondise tänavusest hooajast. Kas keegi neist suudab tänavu esile kerkida? Mis annaks põhjust pärast Andrus Veerpalu ja Jaak Mae taandumist Eesti koondislastele pühenduda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles