Video: karmilt nokauteeritud poksilegendi matšid kisuvad juba eluohtlikuks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokauteeritud Roy Jones jr kukkumas.
Nokauteeritud Roy Jones jr kukkumas. Foto: SCANPIX

Tänavu Venemaa kodakondsuse saanud 46-aastane ameeriklasest poksilegend Roy Jones jr käis nädalavahetusel Moskvas taas poksiringis, kui ta kaotas neljanda raundi nokaudiga britile Enzo Maccarinellile.

Läbi aegade üheks paremaks poolraskekaallaseks peetav Jones avaldas pärast matši, et ta kavatseb ka tulevikus ringi naasta ja selline kaotus teda ei morjenda. «Olen Venemaa kodanik ja annan endast parima, et Venemaa poks oleks suurel areenil esindatud,» teatas Jones kaotuse järel, vahendab Allboxing.ru.

Samal ajal avaldasid mitmed legendaarsed poksijad arvamust, et Jonesil oleks aeg kindad varna riputada ja jätta võistlemine noorematele kolleegidele.

«Roy Jones jr, nüüd on aeg lõpetada,» teatas teiste seas Suurbritannia poksilegend Lennox Lewis.

Hiljuti Jonesi külastanud ajakirjanik Brin-Jonathan Butler rääkis BBC-le, et tal on poksilegendi pärast hirm, kuna Jones tunneb end hästi ainult poksiringis ja lõpuks võivad asjad samamoodi jätkates võtta traagilise pöörde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles