Sepa staadioni ühisrahastusprojekt teenis Tartus tunnustuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanitav Sepa jalgpallikeskus.
Plaanitav Sepa jalgpallikeskus. Foto: JK Tammeka

Tartu linna spordiklubide ja -organisatsioonide ettepanekute põhjal valis seitsmeliikmeline komisjon spordiaasta parimad seitsmes kategoorias, uuena selgitati tänavu välja ka Tartu aasta sporditegu ja selle tiitli sai JK Tammeka algatatud Sepa staadioni ühisrahastuse projekt, vahendas jalgpall.ee.

«Kui kuulsin, et Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania nomineeriti aunimetusele, olin tõesti üllatunud,» tunnistas JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas. «Tõtt-öelda on kampaania töörühm väga keskendunud nendeks kuudeks kavandatud tegevustele. Töötame kõvasti ja polnud jõudnud tunnustusest mõelda,» lisas Paas.

Tartu linnapea Urmas Klaas tänas ja õnnitles linna spordiaasta parimaid 14. detsembril Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli Tubina saalis. «Mina, Kaarel Kiidron, Erki Tarro, Kristjan Tiirik ja ülejäänud töörühma liikmed oleme tunnustuse üle uhked, sest Tartu on suur linn ja siin ringleb palju häid ideid ning korraldatakse kvaliteetseid spordisündmusi,» lausus Paas.

«Laiemalt on see aunimetus, aga parim tänu neile kümnetele inimestele, kes on aidanud ühisrahastuskampaaniat ette valmistada ja ellu viia. See on tunnustus sellele kogukondlikule mõtteviisile, et meist igaüks saab oma linna ja sporti paremaks muuta. Paneme pead kokku, leiame ühise keele teistegi klubidega ja töötame, töötame, töötame...»

Tammeka ühisrahastuskampaania edestas napilt Tartu maadlusseltsi korraldatud maadluse Eesti meistrivõistlusi Lõunakeskuse liuväljal. Paasi hinnangul oli konkurents sellele tiitlile tihe, sest nomineeritud oli kümmekond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles