Galerii: Augsburg ja Klavan ei saanud karikasarjas Dortmundi jõu vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Augsburg kaotas Saksamaa karikasarja 16 parema hulgas koduväljakul 0:2 Dortmundi Borussiale.

Seis püsis viigis kuni 61. minutini, ent siis eksis Augsburgi kaitseliini vasakul äärel Ji Dong-won ja pall põrkas täpselt jalale sel hooajal kõigi sarjade peale kokku juba oma 27. värava löönud Pierre-Emerick Aubameyangile, kes ei jätnud süllekukkunud võimalust kasutamata. Viis minutit hiljem vormistas Henrikh Mkhitaryan lõppseisu, kui tema karistusala joonelt tehtud löök võttis Klavani jalast kerge rikošeti ja Augsburgi väravavaht Marvin Hitz ei suutnud palli tõrjuda.

Dortmund pääses 2:0 võiduga kaheksa parema hulka. Sinna jõudsid ka Berliini Hertha, alistades samuti 2:0 Nürnbergi, ning sama skooriga 1860 Münchenist üle olnud Bochum. VfB Stuttgart vajas lisaaega, et saada 3:2 jagu Braunschweigist. Eile olid edasipääsu taganud Müncheni Bayern, Leverkuseni Bayer, Bremeni Werder ja Heidenheim.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles