Twitteriga liitunud Woods sai tunniga 30 000 jälgijat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Aasta tagasi seksiskandaali sattunud golfiäss Tiger Woods on asunud kõvasti pingutama, et oma kannatada saanud mainet parandada, ühe sammuna liitus Woods populaarse mikroblogikeskkonna Twitteriga, et seal fännidega vahetult suhelda.

Woodsi Twitteri külg loodi tegelikult juba rohkem kui aasta tagasi, aga seni olid seal vaid lingid tema koduleheküljele ja Facebooki küljele. Nüüd aga hakkas staar sinna ka ise kirjutama.

«Rahvas, mis toimub? Otsustasin lõpuks Twitterit proovida!» oli Woodsi esimene sissekanne.

Tunni aja jooksul sai Woods enam kui 30 000 jälgijat, seejärel levis kulutulena uudis, et maailma üks kuulsamaid sportlasi Twitteriga liitus ning Woods sai iga minutiga 200 jälgijat juurde. Praeguse seisuga on tal veidi alla 180 000 jälgija.

Kuna ilmselt nii mõnigi uudishimulik uuris golfiässa käest, kas postitusi teeb ikka tõepoolest tema, tegi Woods peagi teise postituse: «Jah, see olen tõepoolest mina. Arvan, et mulle meeldib see Twitteri asjandus. Te olete kõik imelised. Aitäh teie armastuse eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles