Manchester United värbab Jäägeri klubikaaslase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anders Lindegaard
Anders Lindegaard Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United sõlmib väidetavalt lähipäevil lepingu Eesti jalgpallikoondislase Enar Jäägeri klubikaaslase, väravavahi Anders Lindegaardiga.

26-aastane taanlane on Norra kõrgliigas palliva Ålesundi ridades mänginud eelmisest aastast saadik ja teinud kaasa 74 kohtumises.

Briti meedia andmetel on Taani koondises neli mängu mänginud Lindegaard Manchester Unitediga lepingutingimustes juba kokkuleppele jõudnud ning lähipäevil peaksid mõlemad osapooled ka ametlikult lepingule alla kirjutama ja Lindegaard liituks klubiga jaanuarikuise üleminekuakna ajal.

The Guardiani teatel usub ManU peatreener Sir Alex Ferguson, et Lindegaardist võib saada karjääri lõpetavale 40-aastasele hollandlasele Edwin van der Sarile väärikas asendaja.

Manchester Unitedi väravavahtide treener on 193 cm pikkust Lindegaardi Norras viiel korral vaatamas käinud ning Fergusonile kinnitanud, et Lindegaard on lootustandev väravavaht.

The Guardiani andmetel maksab ManU Lindegaardi eest umbes 3,5 miljonit naelsterlingit ehk üle 64 miljoni Eesti krooni.

ManU huviorbiidis on veel ka Hispaania kuni 21-aastaste koondise esiväravavaht, Madridi Atleticos mängiv David De Gea ning pole välistatud, et klubi värbab mõlemad mehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles