Rakvere koolipoisid seljatasid pika ja võimsa Venemaa klubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Mõttus (vasakul) ja Ronald Järv.
Ilmar Mõttus (vasakul) ja Ronald Järv. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere Grossi Toidukaupade võrkpallimeeskond alistas Balti liigas kodusaalis Venemaa klubi Kaliningradi RGU 3:0 (23, 11, 22).

«Leidsime üles nende nõrga koha ja kõikuva servi vastuvõtu tõttu ei saanud nad oma trumpi temporünnakut soovitud määral kasutada,» lausus Grossi Toidukaupade peatreener Mati Merirand.

Grossi Toidukaupade poolel ei saanud jalavigastuse tõttu kaasa teha sidemängija Hardi Paas, keda on edukalt asendanud 17-aastane ja 178 cm pikkune Ronald Järv. Võõrustajate poolel kuulus algkoosseisu kolm alla 20-aastast mängijat. RGU poolel on mõnel üksikul palluril pikkust vähem kui kaks meetrit.

«Esimeses geimis jäime taha 6:8 ja 13:17, sest võimsad vastased ehmatasid meid pisut. Jõudsime viigini 21:21 ja sealtmaalt meie mäng laabus,» lisas Merirand. «Pean Ronnit (Järve – toim.) omaealiste parimaks sidemängijaks Eestis.»

Tabel: 1. Tallinna Selver 17 punkti, 2. Ozolnieki Poliurs 14, 3. Pärnu VK 14, 4. Jelgava Biolars 12, 5. Riia Lase 11, 6. TTÜ 10, 7. Tartu Pere Leib 7, 8. Rakvere Grossi Toidukaubad 6, 9. Võru Valio 3, 10. Daugavpilsi Universitate 2, 11. Kaliningradi RGU 0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles