FIFA presidendikandidaatide vahel läheb kihlveokontorite hinnangul tõsiseks rebimiseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult ülevalt: Gianni Infantino, šeik Salman bin Ebrahim Al Khalifa, Jerome Champagne, prints Ali bin al-Hussein ja Tokyo Sexwale.
Vasakult ülevalt: Gianni Infantino, šeik Salman bin Ebrahim Al Khalifa, Jerome Champagne, prints Ali bin al-Hussein ja Tokyo Sexwale. Foto: SCANPIX

Pärast FIFA presidendile Sepp Blatterile ja UEFA presidendile, samuti FIFA juhiks kandideerida lootnud Michel Platinile täna UEFA eetikakomisjoni poolt määratud kaheksa-aastast jalgpallis tegutsemise keeldu on kihlveokontorite hinnangul favoriidid sellele ametile kolm meest.

Näiteks William Hili kihlveokontoris on soosik Aasia jalgpalliliidu president šeik Salman bin Ebrahim al Khalifa, kelle võiduvõimalusteks hinnatakse 6:5. Järgneb Jordaania prints Ali bin al-Hussein koefitsiendiga 13:8 ja kolmandana UEFA peasekretär Gianni Infantino koefitsiendiga 5:2. Selged autsaiderid on praegu Jerome Champagne koefitsiendiga 20:1 ja lõuna-aafriklane Tokyo Sexwale koefitsiendiga 25:1.

Kihlveokontor BetVictor peab šeigi ja printsi võimalusi koefitsiendiga 5:4 võrdseteks, neile järgneb Infantino 6:1-ga. Sama koefitsient on Infantinol ka Paddypoweri kontoris, Al-Hussein on seal soosik 8:11-ga ja talle järgneb 15:8-ga Al-Khalifa. Betfair ja 888.com peavad soosikuks samuti Al-Husseini, bWin hindab aga Al-Husseini võiduvõimalusteks 4:5 ja Infantinol taas 6:1.

FIFA uus president valitakse organisatsiooni erakorralisel istungjärgul, mis toimub uue aasta 26. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles