Visnapuu: homses kohtumises on favoriit Rock

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Kalevi ohtlikem mängija on Bambale Mbulatale Emmanuel Osby, kes juhib Balti liigat nii keskmiselt visatud punktide (19.38), kui ka keskmiselt võetud lauapallide (10.50) osas.
TTÜ/Kalevi ohtlikem mängija on Bambale Mbulatale Emmanuel Osby, kes juhib Balti liigat nii keskmiselt visatud punktide (19.38), kui ka keskmiselt võetud lauapallide (10.50) osas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Homme kell 16 kohtub TÜ/Rock Balti liiga arvestuses võõrsil TTÜ/Kaleviga. Balti liiga tabelis hoiab TÜ/Rock endiselt teist kohta. TTÜ/Kalev on 12 meeskonna arvestuses kümnendal kohal.

Balti liiga arvestuses Rock TTÜ/Kaleviga kohtunud pole, küll saadi kuu aega tagasi Eesti meistriliiga kohtumises veenev 87:71 võit.

«Favoriidina läheme kindlasti meie kohtumisele,» ütles Rocki peatreener Indrek Visnapuu, mööndes siiski, et koduliiga kohtumises tuli võit üllatavalt lihtsalt. «Arvan, et sellele nii väga lootma ei tasu jääda, et seekord sama lihtsalt tuleb.»

Omaette vaatamisväärsus on kindlasti TTÜ/Kalevi ääremängija Bambale Mbulatale Emmanuel Osby, kes juhib Balti liigat nii keskmiselt visatud punktide (19,38), kui ka keskmiselt võetud lauapallide (10,50) osas. Osby valiti Callistus Eziukwu ees ka Balti liiga oktoobri parimaks mängijaks.

«Teatud punktiarvu  ja laudade arvu ta teeb nii või naa ära,» möönis Visnapuu, «Samas selles Eesti liiga mängus viskas ta esimesel poolajal ainult 4 punkti. Lõpuks ta sai küll 18 kokku, aga siis oli ka mäng oluliselt lahtisem, kui ta need punktid hankis. Aga loomulikult pöörame me tema katmisele kindlasti tähelepanu.»

Rocki korvpallurid on kõik (v.a. Tanel Kurbas) mängimistervise juures. «Väiksed köhad-nohud tahavad nende ilmadega kallale tulla, aga praegu, ptui-ptui-ptui, tundub, et kõik on OK,» iseloomustas peatreener.

Kurbase naasmine platsile võtab veel aega. «Liikumise pealt ei saa ta veel väga midagi teha veel,» ütles Visnapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles