Eestlane võitis kardisõidu MK-etapi esimese eelsõidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Vann
Georg Vann Foto: Toomas Vabamäe

Rotaxi kardisõidu MK-l Itaalias La Concas alustati täna eelsõitudega. Seitsmest Eesti sõitjast läks esimene võistlusstart kõige paremini Georg Vannil (Rotax DD2), kes lõpetas oma eelsõidu võiduga.

Klassis Rotax Junior kvalifikatsioonis parima aja saanud Martin Rumbil ei õnnestunud oma liidripositsiooni hoida, kuid ka teine koht avastardist on suurepärane tulemus.

Aavo Talvar (Rotax Max) lõpetas oma eelsõidu kümnendana. Ülejäänud sõitjad said kirja üpris ühesugused tulemused: Tristan Viidas (Rotax Junior) oli 19., Mario Haugas (Rotax Max) 18. ja Erki Lehiste (Rotax DD2 Masters) 19. Meelis Meemann (Rotax DD2 Masters) põrkas teisel ringil kokku ühe konkurendiga ja katkestas.

Täna pärastlõunal toimuvad igas klassis teised esimest eelsõidud, kolmas eelsõit ja lohutussõit peetakse laupäeval. Igas klassis pääseb finaali 34 paremat, finaalid sõidetakse pühapäeval.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles