Muutus Kalev/Cramos: Raley-Ross lahkub meeskonnast

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross (vasakul)
Brandis Raley-Ross (vasakul) Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskond lõpetas koostöö tagamängija Brandis Raley-Rossiga. Tänases Ühisliiga mängus Moskva oblasti Himikiga istus Raley-Ross küll meeskonna pingil, kuid platsil ei käinud.

«Jõudsime omavahel kokkuleppele ning pärast jõulupuhkust ta enam meeskonda ei naase,» rääkis Kalevi peatreener Alar Varrak. «Lahkuminek oli soliidne ja professionaalne, kummalgi poolel pole teisele etteheiteid. Kuuldavasti on tal juba uus klubi olemas. Ilmselt on see väljaspool Eestit.»

Varraku sõnul tunnistas enne tänavuse hooaja algust Kaleviga liitunud ameeriklane, et asjad ei sujunud nii libedalt, nagu ta lootis. «Ta ei tundnud end meie meeskonnas mugavalt,» nentis peatreener. Varasemalt on Varrak teinud Raley-Rossile etteheiteid kesise kaitsemängu tõttu. 

Kalev on juba asunud otsima uut tagamängijat. «Tagamängijate valik on lai ja juba praegu on meil mitu pakkumist. Ilmselt tuleb jõululauas verivorsti söömise kõrvalt ka arvutisse piiluda,» lausus ta. Lisaks otsib Kalev täiendust ka eeliini ning peatreeneri sõnul ollakse ühe Euroopast pärit mängijaga kokkuleppele lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles