TTÜ ja TLÜ/Kalevi peatreenerid: paneks meeskondadele hindeks 3+

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalev - TTÜ
TLÜ/Kalev - TTÜ Foto: Tairo Lutter

Eile peetud korvpalli meistriliiga mängus sai TTÜ 80:69 võidu TLÜ/Kalevi üle. Mõlema meeskonna peatreenerid leidsid oma hoolealuste töös nii head kui halba, senise hooaja kokkuvõtteks andsid mõlemad hindeks 3+.

«Esimene poolaeg oli ikka kõvasti uina-muina. Poolajal põhipoint oli see, et hallo, oleme ikkagi noored mehed ja jõuame joosta ja teha ja kui teisel veerandajal ühtegi vabaviset ei teeni, ühtegi rünnakut meil veaga maha ei pea võtma, et siis see päris normaalne pole. Kui suudame agressiivselt rünnata, siis see kandub ka kaitsesse ja vastupidi,» rääkis TTÜ peatreener Rait Käbin basket.ee pressiteate vahendusel.

«Kõigepealt ütlen meestele seda, et kolm päeva koos trenni ei tee, võiksid paariks päevaks üksteise ja minu näod ära unustada. Kui nad 27 tagasi tulevad, et nad paksuks ei oleks läinud, vaid et nad oleks jälle tahtmist täis, et teisele poolaastale vastu minna. Meil on olnud väga ilusaid hetki ja on olnud selliseid, mis nii palju rõõmu ei paku. Paneksin hindeks 3+, siit on parem edasi minna,» lisas Käbin.

TLÜ/Kalevi peatreener Kalle Klandorf nägi kaotuses üht selget põhjust: «Täna (eile- toim) võib selgeks (kaotuse) põhjuseks lugeda vahetused: 1-2-3, näppude peal üle lugeda, et kes tulid vahetusse eriti ei panustanud kaitsemängu, aga teised olid mentaalselt väsinud ja hakkasid eksima. Väga palju oli pallikaotusi, lauas ei suutnud blokeerida, vastaseid said lihtsaid korve, backdoori elementidega tehti meile paar lihtsalt korvi ja mängujuhina Thomas Droney ei saa teha kuus pallikaotust.»

«Meestele annaks senimaani hindeks 3+, päris nelja ega kahte siit välja ei tule. Siit on edasi minna,» võttis Klandorf senise hooaja kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles