Chelsea uus peatreener: ma ei peaks siin olema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink.
Guus Hiddink. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpallimeeskonna värske peatreener Guus Hiddink rääkis eilsel pressikonverentsil olukorrast klubis.

Eelmisel nädalal vallandati Chelsea peatreenerikohalt Jose Mourinho ning klubi palkas uueks juhendajaks hollandlase Guus Hiddinki. Eile astus Londoni meeskonna värske loots pressikonverentsil ajakirjanike ette ja selgitas, et tiimi mängijad peavad tõsiselt peeglisse vaatama.

«Ma ei peaks hooaja poole peal siin olema, sest see tähendab, et asjad ei lähe nii hästi nagu hooaja alguses planeeriti,» teatas Hiddink ajakirjanikele.

«Teisipäeval rääkisin kogu meeskonnaga. Ütlesin neile, et jalgpallis juhtub selliseid asju ja ma tahan, et nad vaataksid peeglisse - mitte ainult kaks sekundit, vaid pikemalt - ja mõtleksid, kuidas nad saaksid panustada sellesse, et olukord paremaks muutuks. Ütlesin neile kui professionaalidele, et nad vaataksid peeglisse ja oleksid eriti kriitilised,» lisas Chelsea uus peatreener.

Mullu meistriks tulnud Chelsea on hetkel liigatabelis alles 15. kohal, koguda on suudetud 18 punkti. Esikohta hoiab Leicester City, kellel on 38 silma, järgnevad Arsenal (36 punkti) ja Manchester City (32 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles