Kolmveerand Sepa staadioni ruutmeetriunistusest on täitunud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa jalgpallikeskus.
Sepa jalgpallikeskus. Foto: Tartu Tammeka

Eesti spordiajaloo suurim ühisrahastuskampaania Sepa Jalgpallikeskuse rajamiseks jõudis jõululaupäeval märgilise tähiseni – ruutmeeter haaval on müüdud 75% uuest staadionist. 2200 inimese ja ettevõtte toel on laste sporditingimuste parandamiseks praeguseks kogutud 119 000 eurot.

Hiljuti Tartu aasta sporditeo aunimetuse saanud Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastusprojekt on jõudnud oma viimasesse veerandisse ning saadaolevaid ruutmeetreid jääb aina vähemaks.

Kampaania eestvedaja Kaarel Kiidroni sõnul on jõuluaeg kampaaniale toonud uut energiat. «Viimastel nädalatel oleme ikka ja jälle kuulnud lugusid, kuidas ruutmeetreid oma sõpradele-sugulastele või treeneritele kingitakse. Ühine panus paremasse tulevikku on sageli asjade kinkimisest tähtsamgi ja me täname omalt poolt kõiki inimesi, kes laste sporditingimuste parandamiseks oma ruutmeetri andnud on.»

Ühisrahastuskampaania aitas üle kolmveerandi teedeehitusettevõte Sahkar TT. «Kuna meie ettevõttel oli sellel aastal 15 aasta juubel, siis otsustasime teha midagi head ja kõigile meeldejäävat,» sõnas ettevõtte juhataja Arvi Kasvandik. «Oleme kogu oma tegevuse ajal toetanud sporti ja eriti noortesporti. Mõte, et meie toetusest saavad kasu ka väga paljud noored tegi otsustamise väga lihtsaks ja mis oleks toredam, kui heategusid teha jõulude ajal!»

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega kogutakse 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks.

Tartu disainiettevõtte Neway loodud virtuaalses keskkonnas saab igaüks osta endale sümboolse ruutmeetri valmivast väljakust. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses, kuhu on kutsutud kõik sümboolse ruutmeetri omanikud.

Rohkem infot on saadaval veebisaidil www.jalgpallikeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles